Hoppa till sidans innehåll

Tävling


Ljunskile Ridklubb arrangerar tävlingar i både dressyr och hoppning, för ponny och för häst, från klubbnivå upp till lokalnivå. 

 

 

 

Datum Nivå Proposition Ryttarmedd. Startlistor Resultat
           
           
           
           
           
           
           
           

 

         
   

 

 

 

 

 

 

 

     
           
           

 

Tävlingssektionens målsättning är att alla kan vara med på sin nivå.

För klubbtävlingar gäller att målsman är ansvarig för ryttare, häst och funktionärsuppgift på tävlingsdagen. Inga ridlärare finns på plats utan allt görs av oss medlemmar tillsammans.

 

Tävlingsverksamheten ger tävlingsintresserade möjlighet att få komma utanför klubben och tävla. Det skapar samhörighet för medlemmarna, ger förebilder samt ger LjRk Pr och i slutändan intäkter. Skall vi kunna bedriva tävlingsverksamhet behövs hjälp från våra medlemmar, tävlingsryttare, föräldrar och ridskoleryttare. Att vara delaktig är en del av medlemskapet hos LjRk, det skapar klubbkänsla.

 

  

 

Uppdaterad: 28 OKT 2016 17:52

 

 

 

 

Våra sponsorer:

 

 

 

 

blobid55.png

blobid52.png 

 

imagebsu2t.png

 

imager3k7.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ljungskile RK - Ridsport
Skarsjövägen. 16
45991 Ljungskile

Kontakt:
Tel: 0760224757
E-post: ljungskileridklubb@h...

 

 

 

Som medlem i Ljungskile Ridklubb har du en olyksfallsförsäkring via Folksam.Försäkringen ger dig ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider och är framtagen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet. Den som har råkat ut för ett olycksfall ringer själv (alternativt målsman) till Folksam på 0771-950 950 och anmäler olycksfallsskadan alternativt gör en skadeanmälan via folksam.se/ridsportDet innebär att vi som förening inte längre ska anmäla olycksfallet.