Välkomna till LjRK!

Ljungskile Ridklubb är en ideell förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

En attraktiv ridklubb där barn, ungdomar och vuxna utvecklas tillsammans med erfarna ledare. Ridstigar i vackra omgivningar, Kvalitetsmärkt ridskola och Säker anläggning.

Uppdaterad: 12 SEP 2017 20:15

Våra sponsorer:

blobid55.png

blobid52.png

imagebsu2t.png

Postadress:
Ljungskile RK - Ridsport
Skarsjövägen. 16
45991 Ljungskile

Kontakt:
E-post: ljungskileridklubb@h...

Som medlem i Ljungskile Ridklubb har du en olyksfallsförsäkring via Folksam.Försäkringen ger dig ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider och är framtagen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet. Den som har råkat ut för ett olycksfall ringer själv (alternativt målsman) till Folksam på 0771-950 950 och anmäler olycksfallsskadan alternativt gör en skadeanmälan via folksam.se/ridsportDet innebär att vi som förening inte längre ska anmäla olycksfallet.