Hoppa till sidans innehåll

Projekt Mer häst/Egen häst

27 MAJ 2021 10:27
  • Skapad: 27 MAJ 2021 10:27

Låt mig få presentera Projekt Mer Häst/Egen Häst, ett starkt och glatt gäng!

Vi kallar gruppen Projektet och den består av 6 elever på nivå ryttarmärke 3.

Det är dom som sköter och motionerar skolans hästar på söndagar. De deltar också i undervisning minst en gång i veckan och då tränar de på allt som har med hästar och ridning att göra. Just nu ligger den gruppen på torsdagskvällar.

Är du elev på nivå 2-3, minst 18 år (eller 14 och i målsmans sällskap) och drömmer om egen häst eller helt enkelt inser att du inte har möjlighet att äga egen häst men ändå vill mer!

Rida mer, sköta stall och hästar mer, skratta mer och lära mer!

Välkommen att skriva en intresseanmälan till ljungskileridklubb@hotmail.com berätta lite om dig själv och ställ frågor så berättar jag mer för dig.

Är du intresserad av att Prova-på-projektet redan nu vill de som är med i Projektet gärna bli faddrar åt dig. Det blir ett bra sätt att prova om detta är något för dig.  

Vi ses i stallet!

Gunilla

Skribent: Gunilla Elisson
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

Våra sponsorer:

 

 

 

 

blobid55.png

blobid52.png 

 

imagebsu2t.png

 

imager3k7.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ljungskile RK - Ridsport
Skarsjövägen. 16
45991 Ljungskile

Kontakt:
Tel: 052222246
E-post: ljungskileridklubb@h...

 

 

 

Som medlem i Ljungskile Ridklubb har du en olyksfallsförsäkring via Folksam.Försäkringen ger dig ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider och är framtagen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet. Den som har råkat ut för ett olycksfall ringer själv (alternativt målsman) till Folksam på 0771-950 950 och anmäler olycksfallsskadan alternativt gör en skadeanmälan via folksam.se/ridsportDet innebär att vi som förening inte längre ska anmäla olycksfallet.