Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen

Hej alla barn och ungdomar!

 

Visste ni att ni alla under 26 år är med i något som kallas ungdomssektionen? Vi har en egen styrelse som ordnar saker för alla er barn och ungdomar! I år tillexempel så har vårt största projekt vara att iordningställa vårt klubbrum.

 Vi har egna möten där vi bestämmer vad vi ska hitta på för saker och där kan du också vara med och påverka vad du tycker ska hända. Har du någon kul idé så kan du antingen komma på våra möten eller om du inte kan det så kan du lägga en lapp med ditt förslag i lådan utanför kontoret, kom ihåg att märka den med US då.

 

US mål är att:

  • Främja en god kontakt bland klubbens medlemmar under 26 år och där i genom skapa en demokratisk och kamratlig anda.
  • Aktivt främja till utbildning som leder till ett bra hästkunnande.
  • Tillvarata ungdomars möjlighet och vilja att delta i föreningsverksamhet och demokratiska beslut.
  • Verka för en stark vi känsla och ett bra samarbete med klubbens styrelse, andra sektioner/kommittéer, personal och alla verksamhetsinriktningar/åldersgrupper.
  • Skapa en god kontakt med distriktets ungdomssektion (DUS) och verka för ett aktivt och bra samarbete mellan ungdomssektionerna i distriktet.

 

 US har en egen kassa och ordnar olika aktiviteter, köper in saker m.m. som US medlemmar vill ha. Kom ihåg att vi inte blir riktigt bra om inte du är med och påverkar. Kom gärna med förslag om olika aktiviteter som ni vill ha, aktiviteterna skall helst vara utan ridning då det kan vara svårt att hitta en dag vi får låna hästarna. Dessa kan ni lägga i förslags lådan utanför kontoret.

 

 

Har ni varit med på någon av US aktiviteter och har fina eller roliga bilder ifrån dem?

Sänd gärna bilderna till Sofia på mail: This is a mailto link

Nyheter från US

Nyheter från US

2011-03-12
Hej! Idag 12/3 hade vi det årliga årsmötet. På mötet pratade vi bland annat om att vi ska byta namn till träff istället för möte. Vi pratade även om vilka aktiviteter som kommer att komma under hela 2011.

 

 

 

 

Våra sponsorer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ljungskile RK - Ridsport
Skarsjövägen. 16
45991 Ljungskile

Kontakt:
Tel: 052222246
E-post: This is a mailto link